2016/11/02

CONTOH PEMBATALAN SAMAN


……………………………………………….
……………………………………………….
………………………………………………..
Tuan,
MEMOHON PEMBATALAN SAMAN KERANA NO PENDAFTARAN KENDERAAN DI SALAH GUNAKAN OLEH KENDERAAN LAIN
Merujuk kepada perkara di atas, saya telah membuat laporan polis berkaitan saman yang telah saya terima mengatakan nombor pendaftaran kereta saya iaitu ###### jenis Perodua Viva telah dikenakan saman .
2          Sebelum ini juga, saya telah menerima saman di daerah Kuantan yang mengaitkan nombor pendaftaran kereta saya. Dua saman yang telah saya terima sebelum ini telah dibatalkan oleh pihak polis trafik daerah Kuantan.
3.         Berikut disertakan sekali salinan Report Polis dan salinan saman untuk rujukan pihak tuan. Saya berharap masalah penyalahgunaan nombor pendaftaran kereta saya ini dapat diselesaikan secepat mungkin .
Kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai dengan ucapa ribuan terima kasih.
Sekian, Terima Kasih.

Saya yang menurut perintah,


……………………………………………

BEZZA

ok.. memang dah hajat hati nak bli kreta sedan plk..
mula2 nak beli yg lg besar.. mcm wish ke apa ke...
tp pikir2.. kang lg bsar lg bnyak plk kna angkut bdk..
hehehhehehe
so bli sedan je lah..
plih bezza sbb tetiba bezza kuar aku rsa nak tukar kereta..
tp msh syg pd CCP..
maybe sbb mcm keturunan kot.. coz abh pn syg pd kereta lama dia.. smpai x nak jual.......
nak djadikan cerita.. aku siap dah nak trade in.. smpai org bank pn tau aku nak trade in CCP..
tp tuptap... abh kata x jd .. abh nak..
boleh bg mak pkai... bleh bg adik pkai if dia kje kt kuantan..
kan..
awal2 mna ada duit nak bli krtea baru kan..
so maybe dia akan pkai CCp dlu kan..
klu dia nak lah...
xnak.. mak o abah lah bawk...
heeeeeeeeee
nnti dh dpt aku upload ye.......
SUGAR BROWN>..................

SUKAN TAHUNAN SEKOLAH 2016

yeay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kali ni umh kuning menang lg
thn lps pn mnng..
sbnrnya x suka sngt kaler kuning.. suka biru..
tp tu skadar kaler kan..
bila dah diberi rumah sukan kuning/... so kita buat sehabis mungkin kan!!!!!!!
so menang lg..
thn dpan mcm mna??
memng syg .. tp nak buat mcm mna kan..
aku harap sngt thn dpn di sek lain lah plk kan..
hehehhehe
klu x.. bila lah aku bleh beli umh kalu x pndah..
umo dh mningkat kan....
ermmmmmmmmmmmmmmmm

FESTIVAL LAYANG-LAYANG

sesuatu yang baru........
boelh kata mnjadi jgk lah..
tahniah pada barisan ko SKPJJ
sbb ni 1 aktvti yang baru,,

JOM BERSENI

ni adalah hasil murid tahun 1..
maybe sbb ckgu dia hari ni malas nak ngajar sngat..
hahha
so hasilnya mcm ni..
by the way.. thats kreatif jgk..
sbb bdk thn 1 kan..

SHOPPING DI LANGKAWI


best jgk g langkawi...
rsa nak pg lg..
bru ni g naik FLIGHT.. sbb naik FLIGHT lah garfu aku kna rampas..
heeeeeeeeeeeeeee
so bila balik rsa mcm barang2 x cukup plk..
nnti msti kna datang lg..
if ada umah..
bleh beli set pinggan mangkuk plk kan.
huhuuu
tp kna pg naik ikut jalan darat lah.. pastu naik feri
xdek lah kna chas bnyak klu bli buggage...
huhuuuuuuuuu