2012/12/18

aiskrim @ yogurt RM10




jahit manik 4



ok
siap pun...
ni dia..
manik utk bju adik... 
selamat memakai....

=)



2012/12/16

jahit manik 3

ni adalah baju ketiga
yang aku jahit manik
cam simple sngat lah plk
hahhahaa....



2012/12/14

lirik lagu - salam sejahtera SAMUDERA

Samudera

Salam Sejahtera 

Tiada secantik bahasa mu
Ku gubah lalu menjadi lagu
Tidak setanding paras
Wajahmu itu menjadi rindu

Andainya bulan retak seribu
Bayangmu ada dimana-mana
Jika kaca berderai
Luka tertusuk
Seluruh jiwa
Kita pun diibaratkan
Kasih suci yang bahagia
Aku turut merasakan
Mahligai yang
Jadi nyata... bersamamu

Pertama dan kaulah segalanya
Riwayat yang menghikayat cinta
Kasih jangan biarkan
Kata yang nista
Membakar kita

Kata janji bukan ukuran
Hanya sejati dalam diri
Kuburkan aku dihatimu
Demi cinta sebelum mati
Sejauh manapun terpisah
Kau dihatiku dan ku sama
Dalam tidur dalam terjaga
Ku ucapkan salam sejahtera

2012/12/12

lirik lagu - jagalah diri jaclyn viktor

mata kau berhenti menangis
Jemari kesat ke pipi
Hati cukuplah dirasuk sedih
Kerana kau takkan kembali

Takdir mengubah hubungan kita
Dia padam dari jaga
Bicara hanyalah dalam doa
Yang dipanjat pada yang Esa

Ya Tuhanku
Jagalah diri ini menempuh
Hidup sepi tabah menerima takdir

Ya Tuhanku
Ketemukanlah kami berdua nanti
Hingga itu ku mohon kau
Jagalah dirinya

Jiwa walaupun terpisah jua
Selalu pergi dengan-Nya
Sisa yang masih ada di sini
Ku bertaut ke nafas terakhir

Ya Tuhanku
Jagalah diri ini menempuh
Hidup sepi tabah menerima takdir

Ya Tuhanku
Ketemukanlah kami berdua nanti
Hingga itu ku mohon kau
Jagalah dirinya

Hingga itu ku mohon kau
Jagalah dirinya
Jagalah dirinya

 

2012/12/11

lirik lagu - seperti dulu fourteen

sehari terasa bagai seminggu
Sebulan terasa bagai setahun
Mencari cinta yang gugur
Dari genggaman ku
Sejengkal terasa bagai sebatu
Saujana bagai tiada penghujung
Namunku tak putus harapan
Untuk berdampingan lagi

[*] Seandainya nanti
Kita bertemu kembali
Masihkah kau akan mengenali
Diriku seperti dulu
Dan ketika itu
Mungkinkah dihati sudi
Izinkan ku mencintai
Ataupun perasaanmu tak seperti dulu
Setiap langkah ku makin percaya
Dirimu menanti ku akhirnya
Walaupun jalan berliku
Terbentang menunggu
repeat [*]

BOTOL AIR mineral "mahal"

huhu
MAHAL??

yelah... 
nilai estika ni tinggi.....
huhu...


PLASTIK surgery


ok...
kita citer pasal plastik surgery plk.
mcm pic kat bwh nih.. 



ni benda apa ni..
topeng??
boleh gak.. boleh tutup muka...

plastik surgery??
boleh ubh muka ke bentuk yg lain 

Mask??
ke mask rider. 

## bosanxdekkeje ##



2012/12/08

jumpa KHAIRUL FAHMI CHE MAT

ok..
sehari malaysia menang lawan bola hari tu
esok nya aku g masjid india
pastu, kat sana ada kedai kain JAKEL
kan ?
n aku jumpa sorang ni..
 

ni gambar ihsan google
xsempat nak ambik gambar
tinggi dia..

GERAM...





jahit manik 2

ok..
untuk yg kedua
hehhee
ta daaaaaaaaaa..
baju ni beli kat giant klang...



PERKAHWINAN MAINDALING

ok.
kak dian dah kawen
tahniah!!!!!!!!!!



CCP kene lagi!!!!

ok
kereta aku kene saman lagi
kali ni dah masuk 3 kali aku kene SAMAN
tapi bukan aku yg buat
kereta nissan
grand livina
maybe plat dia CCP ****  ada 4 angka
ish2
manusia ni..
jahat betul
xpasal2 aku kene buat report polis
g balai polis
g polis trafik
g JPJ

kene buat surat n hantar ke setiap balai polis
cam kat kuantan ni xpe lah
aku kene post surat ke balai polis gombak
sbb saman yg ke 3 ni kat gombak
h/wayKL
geram!!!



hehe..
ni masa tangkap gambar kat on the way blik kuantan
aku naik kreta kakak
so cm pelik je bila tngok kreta aku kat depan...
hihi..


ni lah BIL nya..
kene buat report
bukan salah aku
tp kene byar plk!!!


BURGER BAKAR ABANG BURN


ok..
burger bakar abang burn
masa jalan2 ke klang

sempat gak lah menerjah kedai baru ni
kat seksyen 7
sedap..
aku beli yg ayam
RM 8.50
sedap gaklah
penuh chess
rasa ayam yg diperap ala2 ayam KFC lah
kakak aku pilih supremo daging
mahal sikit RM 10.50
bezanya ada cendawan goreng dgn bawang celup tepung
disebabkan dia mkn cendawan tu, jdi dia muak..
hehe
so akulah mkn 2 2 burger tu sekali gus..
sedap..
kenyang gtu..

SELAMAT MENCUBA...

jahit manik 1


ok..
disebabkan cuti sekolah yg xdek nak buat apa..
nak study, study apa kan...
nak buat buku puzzzle tu dah hbis..
jd nak hilangkan boosan..
supaya x pikir bnyak bnda...
so.. aku jahit manik..
bukan pro
cin cai2 je lah...
maklumlah..
bju sendiri..
sendiri dah puas hati kira ok lah kan..
huhu ~~

ta daaaaaaaa
hasilnya...
^
^
ni baju batik sek pelangai
mahal baju batik ni
RM 150 gtu...
kene beli lah sbb kene pkai setiap isnin mingu pertama..




x brapa nmpak kan..
kamera xjelas..
x pe lah..
asal tuannya nmpak..


2012/11/20

kejam kah dunia???

kejamnya rasa....
dunia ni utk aku...
kejam
kejam
kejam
huhu....


2012/11/19

ifa kawen ..


senget pun senget lah...
mana 1 pengantin???
cube teka...

hahhaaa.
2  2 bukan pengantin ok...
sempat gak beposing.. tp gambar pengantin xdek plk dlm simpanan aku..
dlm FB bnyak lah..
tp x save je yg org lain tagged..

best plk rasanya bila geng2 anak dara outing sama2
seronok..
dengan KATY TEAH PIAH EL TINI NADIAH

smbil tngok weding ifa..
tngok anak sedara PSV sekali
anak hafis n suzana
sumayyah namanya.
hehhee

hepy weding day utk ifa
hepy birthday gak utk KATY n IFA...


2012/11/12

HOBI baru ....


ok...
akhirnya.. aku tau nak buat apa time cuti2 ni..
time maa2 terluang..
xdek lah aku akan pikir yg bkn2...
tp sbnarnya.. boleh je aku nak pikir kalu nak pikir..
huhuuhhu

tp xpe...
aku akan guna buku ni...
supaya xdek bnyak ruang yg terlluang..
ni baru sebuah..
beli kat POPULAR....
nnti nak beli lagi.. n beli lagiii..
=)


SEMINGGU sahaja..

masa yang ada cuma seminggu...
yea SEMINGGU..
seminggu yang membuatkan aku sangat bahagia..
kerna dia...
dia sentiasa ada..
namun...
pas seminggu..
semuanya berubah..
xpe..
aku redha..
itu lah yg perlu aku buat..
sepatutnya dr dulu lagi...
tp, x pelah..
untuk kali ini..
dan kali terakhir..
aku redha....
TERIMA KASIH...
sbb bg sy gembira utk seminggu ini...


2012/11/10

JAM BARU

ok..
semalam keluar beli jam baru..
sbb jam yg lama rosak masa g camping kat semuji tu
huhu
xpelah
pape pun
dgn jam baru ni.. harap dpt bina kehidupan baru..
alam baru..
=)

2012/10/28

salahkah aku????


2012/10/18

LEFTENAN MUDA.. muda sentiasa..


ok. mnggu2 dpan pas raya..
ada kursus lagi....
hehee.
jadi leftenan muda..
btollah apa yg GB cakap tu..
alhamdulillah..
masih diberi peluang..
tQ..

Cik MISI CIKGU saida..


alahai....
misi ke cikgu nih...
hehhee
pape pun ni lah antara tugas seorang cikgu...
semua nak pulun...
bg ubat @ doktor @ misi pun bleh jdi..

** tdi kene tegur dgn misi..
sebab kelas kotor..
mak oiii..
aku plk yg kene marah..
hurmmm....

2012/10/17

MALAS , kreatif @ jimat


malas..
kreatif..
@ jimat....

mana 1 menjadi pilihan..
heheeheee..

kan kreatif.. sebelah masak ayam.. sblh masak telur..
hehee..
sbnrnya aku masukkan telur ni lps aku rasa ayam ni dh nak hampir msak..
so masukkan telur terus..
hehhehee

NAK make up ker????


hahaa..
nak make up ke??
x kot...
selalu cm tu..
asyik nak beli jer..
bila beli x pakai..
simpan macam tu je...
ish2...
x boleh gtu....
huhu ~~



2012/10/15

LAPORAN penilaian prestasi


ok..
akhirnya borang HIJAU ni dah dapat..
borang penilaian prestasi..
thn lepas, alhamdulillah.. aku dpt markah 91.**
so thun ni berjayakah aku utk dapat seperti itu lagi...
ermmmm...
insyaAllah...
borang ini di nilai atas prestasi kerja yg telah kita lakukan...
apa yg kita lakukan baik, insyaAllah, setimpal lah dgn markah yg diberi...

selamat menaip..
guna typwrtiter tau..
bukannya komputer print2 ni...
hehhee..
kita kembali ke zaman dulu plk...
hehe..
x tanya plk apa alasan utk menggunakan typwriter ni..
apa2 pun..
selamat mengisi  borang...
bg yg sama nak isi dgn aku..
gOOdluck!!!

=)

2012/10/13

kenapa dia buat lagi????

kenapa dia buat lagi...
kenapa dia start balik cari aku..
kenapa dia tipu lagi...
semuanya menjadi persoalan..

aduhaiiiii,..
x sangka memang kuat menipu..
dia atau aku???
atau kedua2 nya sekali..

JU ??

betul ke kata GB?? 
ada camping yg lebih penting 29 hb ni...
maklumlah.. aku xleh pg camping di janda baik tu...
pada 30 hb..
jadi, ada berita yg mengatakan aku kene pg ke tempat lain pada 29 ni...

tp kadang2 tu macam 1 alasan sahaja..
tp x perlu nak menipu sedemikian rupa..
x sabar rasanya nak tngok
samada betul atau tidak..

tp rasanya itu semua 1 pembohongan..
supaya aku x rasa kecik hati...
x kecik hati pun...
sebb dah paham..

=)
=)

tp ada sedikit rsa iri hati pula..
sebab ada org lain yg menggantikan tempat aku..
lps cikgu tu pg, dia akan diiktiraf..
n selamanya, 
dia akan mengantikan aku
menjadi pegawai tkrs itu...
xpelah...
rezeki masing2...
wahai hati...

2012/10/06

HP aku berbunyi...

yea,,,,
hp aku berbunyi..
tp aku harapkan ianya x berbunyi...

napalah dia nak msj lagi
tolonglah
pergilah jauh2..
mm aku kene buang jauh2..
tp ko msj lagi...
sedih pun ada..
sbb aku xleh reply..
jangan REPLY..

:::: tabahkan hati dlm mengharungi liku2 hidup ::::
terima ksh sbb bg naihat..
aku harap dia pun sama...

semoga berbahagia...
sudah2 lah....
cukup sudah...


TELUR PENYU TERENGGANU


ni dia...
telur penyu...
baru je nak di rebus..
sapa yg berminat tu..
boleh lah cari telur penyu ni kat pasar payang..
aku beli telur penyu ni kat sana
sebungkus RM 28
1 bungkus ada 10 biji..
rupanya abah pun suka telur penyu ni..
aku n mak x mkn pun..
selamat menjamu selera...


2012/10/04

KISSM


tamat sudah kursus INDUKSI...
ni dpt ijil kehadiran
aku harap & berdoa agar aku lulus...
amin ~~
doakan saya yek kawan2...


gi TERENGGANU....

ok... 
2 - 4 OKTOBER 2012
KT BEACH RESORT
MING STAR HOTEL
HOTEL CONTINENTAL
hhoho
pg kursus induksi je
tp aku n beberapa org kawan yg lain sama2 chek in 3 hotel yg berlainan setiap hari
pelik kan
tp benar,,,
hehhehe.....
aku harapkan aku lulus peperiksaan KISSM tu..
wpun aku x baca sngat,.,..
jawab pun cam smbil lewa je
tp aku harapkan aku lulus...
=)

masa nak blik smpat lah gak shoping...



ni baju batik..
mahal kot..
beli kat pasar payang..
mula2 tngok kat HUNGGA
pastu, xdek sngat yg berminat
ingt x nak beli dh..
pastu, g pasar payang.. hasilnya.. ni lah baju pling mahal aku pnah beli..
RM 180
mak oiii..
hehehe.. siap ada batu2 lagi..
hehehe..
ok pasni, xnak beli dah...
cukup sudah...



ni keropok kak rozee pesan..
banyak kan...



ni plk TELUR PENYU
hehe
GB yg pesan
mula pakai beli je
pastu tertanya2 sbb nmpak ada org beli telur dlm plastik pastu ada air..
mula lah gelabah,,,
hehee
pastu betullah yg aku beli ni.
yg ada air tu dh dijeruk
harganya.. RM3 sebiji
so aku beli 2 bungkus..
1 bungkus RM 28
GB nak bg RM 50 je...
so ada 2 lagi lebih...
balik aku tnya abah...
rupanya abah makan..
ingtkan abah x mkn...
huhu..
jd bg abah je lah...
selamat makan TELUR PENYUUUuuuuuu...

ok..
ni beg .. kecik je...
tapi bukan beli kat terengganu...
ni aku beli dr kak ham..
RM 8 je...
=)


2012/09/30

kakak spek mata bingkai hitam

ok...
org sibuk nak baca utk exam kissm
aku boleh plk menaip post baru..
hari ni nak citer tentang kakak spek mata bingkai hitam
sapakah dia...
jeng... jeng... jeng...
ok lah...aku baru je kenal kakak spek mata ni..
x sampai sethun pun...
sbb dia cikgu baru kat sekolah lama aku tu..
dia dari terengganu...
rupanya..
dialah yg baik antara yg lain..
ada sama aku waktu aku ditimpa bnyak masalah...
ada jgak yg lain..
tapi dia ada...
smpai skrang kami still contact each other..
at least, waktu dia x BZ.. dia ada..
aku pnah citer kan kat entry yg lepas...
kakak umah sukan biru..
opssssssssssssssss
rupanya ada udang disebalik batu...
x sangka....
xpe lah...
tu semua dugaan hidup..
yg penting aku terima
yg mna boleh trima aku..
terima kasih..
yg masih blurrrrrrrrr untuk mengetahui siapa aku...
dont wory..
aku x salahkan sesapa...
^
^
^
=)


2012/09/29

JALAN CERITA


TERIMA KASIH

TERIMA KASIH kat kakak umah biru...
hari tu aku ada pos psl entry kakak umah biru kan..
so lps ni, aku x kan rindu2 dah pada kakak umah biru tu..


2012/09/27

GRAFITI 1 MALAYSIA

ok..
baru2 ni PPD bentong telah melancarkan program GRAFFITI 1 MALAYSIA
so.. mcm biasa..
mklumat yg smpai ke sekolah lambat
so.. macam2 hal lah yg berlaku..
bila surat sampai suh hantar graffiti tu
.....
ermm...
jadi nak di jadikan cerita.. aku pun terpaksalah menggunakan kepakaran yg x seberapa ni..
nak beli kain 1 hal..
dh lah jauh...
semata2 nak beli kain putih 1 METER...
ntah pape kan..
tp bila selidik2.. rupanya kat Simpang Duriam pun ada kedai kain..
walaupun anty kedai tu kerek..
tp xpe..
at least x berbatu2 aku drift nak dptkan 1 meter kain..
hasilnya...
tadaaaaaaa....






pastu bila dh siap..
aku kene g karak..
bentong..
sbb nak serahkan kain rentang ni..
jauhhhhh
tp x perlah..
atas tugas...
aku gagahkan jua...
erm
=)

2012/09/24

PESTA 1 MURID 1 SUKAN & PERKHEMAHAN


OK...
pas exam akhir tahun..
mesti semua sek sibuk dgn aktiviti koko...
sama cm sek aku gak...
ermm
tapi cam rewind plk..
sbb apa??
sbb dulu kat sek lama.. tahun lps..
aku jadi pen kem kom
so thn ni.. sek baru pun pen kem kom..
ohooo..
bukan bangga..
langsung x bangga k..
hanya terkenang peristiwa yg lps...
huhu...
pape pun sekadar nama...



ok.. untuk pesta 1M 1S pula..
S/U sukan yg handle kan..
mmng terbaik lah cikgu ni..
hehhee..
kembang jap hidung cikgu S/U sukan sek aku tu...
aku ditugaskan menguruskan hadiah..



harap 2 2 event ni berjalan lancar..
pengalaman harus dikutip..
TQ

2012/09/23

jalan lagi..

ok.. hampir2 x jadi..
tapi terjadi gak..
hehhee
hajat nak kuar jalan2 dgn budak2 tercapai..
jalan2 sekitar sg 2 Olak...



2012/09/22

Retainer @ Retaire ..

ok.. hari ni aku g KLINIK PERGIGIAN SUREJ
kat bentong..
smua sedia maklum, sblm ni aku pnah pkai retainer @ retaire..
cop.. aku x tau mna 1 ejaan yg betul..
sebutan yg betul..
disebabkan benda tu dah nak pecah..
so gg aku cm jd xsama..
rugilah kalu bergerak blik gg tu kan..
so aku pun ambik inisiatif cepat2 ..
google internet..
klinik GG mna yg bukak Hari Ahad..
sbb mngu tu aku free hari ahad je..
so nak x nak aku turun Bentong..
n buat apoiment ..
kita wait n see lah ..
so kene lah charge rm 300 utk benda tu..
mahal gak yek..
ermmm


ni lah cth bendanya...
huhu

2012/09/20

kakak kereta MYvi

mesti orng boring baca entry aku..
tp ni saja lah yg aku mampu buat..
biasa VAN GOH meluahkan perasaan melalui karya..
melalui lukisan..
tapi aku nak buat melalui taipan..

sedih je rasa dalam hati bila kita sama2 g kursus kat KL..
segala2nya jadi asing...
maca x kenal..
padahal dia dh jd sebahagian bestfreind aku..
tp smua berubah..

sbb dia kecewa..
aku patut tau..
terima kasih cbb sudi menemani sy dlm 1 thn setengah ni..
sllu ajak g BANK
ajak g OLD TOWN
blnja makan2..
TQ banyak2..

tiada kali kedua kan..
x perlu tanya..
sbb tau jawapannya..

kakak Warden baik hati..

lama dh rasanya x jumpa dgn kakak warden yg pernah jaga aku.. 
untuk 2 bulan, aku duk dgn dia..
dia dh jd cam warden aku plk..
terima kasih kakak warden..
rindu rasanya..
dh 4 bulan x jumpa..
kalu jumpa msti rasa kekok...
x tau nak cakap apa...
aku kenal kakak warden ...
fe'el nya sama mcm aku...
pendiam..
huhu
macam mana yek keadaan kakak warden..
mesti sihat...
harap bahagia sokmo..
maybe dulu aku pernah cerita pasal kebaikan kakak warden ni..
yea.. sampai sekarang... kebaikannya tetap dalam ingatan..
aku rindu kakak warden aku,,,,
tp persepsi dia dah berubah..
aku bukan cikgu saida yg dia kenal dulu..
kawan yg diajak ke mana2...
tapi sukar aku nak nyatakan pada dia..
aku sangat syg pada persahabatan aku dgn dia...
setiap apa yg kami lakukan..
bawak budak g jalan2..
KL
IPOH
GENTING
PANGKOR
JANDA BAIK
camping...
sewang...
bola baling..
bola jaring...
UPSR 2011..
semuanya sangat indah..

saya rindu kak ita..
rindu akan kebaikan kak ita pada sy..
terima kasih cbb kak ita datang dekat dgn saya masa hari terakhir sy di sekolah..
kak ita nangis..
sy tau...
tapi sy confius...
mcm mana persepsi kak ita pada sy...
baik @ buruk..
tapi
terima kasih kak ita..
selama2nya sy akan ingt..



2012/09/18

can't wait SUNDAY day..

ok...
menunggu hari AHAD..
sebab nak g karak jap.. nak melawat anak2 di S M K k a r a k...
saja nak bejalan..
hari sabtu ada kelas ganti..
pastu mlm insyaAllah nak buat esaiment..
ahad tu nak bejalan .. hehe
itu semua perancangan...
harap berjalan seperti yg dirancang..
nak melawat je..
bukan nak buat pape pun..
jalan2 tanya khabar..
jalan2 tanya pelajaran...
hehhe...

org sibuk berdating di hari minggu..
aku dating gak..
dating dengan anak2 student..
heheee...
xpe.. asalkan hati sronok K... 
=)


SELAMAT HARI LAHIR

saya ucapkan selamat hari lahir pada mereka yg lahir pada tarikh hari ini...
dengan rendah hati..
sy mengucapkan selamat hari lahir..
hepy2 sokmo!!!!

2012/09/17

KAU yang terINDAH

ok...
macam tajuk album plk...
eh.. silap...
bukan tajuk album..
tajuk drama yang tengah hot kat tv 3 sekarang nih...
hehe
nealofaa belakon + nazim...
ermmm

assalamualaikum, pembuka bicara..
cewahhh..
waalaikummussalam...
ermm...
semua sedia tau kan.. cintan itu cukup asing untuk aku kan..
huhu...
tp bila dh kenal erti cinta utk pertama kalinya..
cm susah plk nak melupakannya..
aduhaii hati...
bab kata monolog dlm drama akasia..
KAU YANG TERINDAH..

## wahai tuhan.... bla bla bla bla bla bla...##
x ingat plk monolog tu..

hehe...
tabahkan lah hati mu wahai cik adawiyah..
heeee....

tetiba teringat mesej dr sorang rakan...

##  ##

hahhaa
'citer lama sudah..
last sudah....
stop sudah...
bye sudah..
watamat sudah..

bye...


agak2 masih boleh senyum macam ni x?
ermm..
lebarnya...
sampai ke telinga ..
hik hik hik

INGATAN dlm Otak kecil




betul
yup
betul sngat




MATURED kah aku...

nampak umo 25 ni x menampakan ke matured aku lah...
aku still rasa mcm budak2...
## bunyi cam xsedar diri je kan ##
tp tu lah hakikatnya...

semalam n hari ni, aku banyak mesej dgn bekas student aku..
a.k.a bdk form 1..
ok.. 
mereka baik dgn aku...
so smpai sekarag pun stil msj dgn cikgu diorng ni..

aku pun layankan aja..
pempuan k..
xdek kene mengena dgn hati yek..
hehe..
kadang2 terasa terubat rindu..
bila ada budak yg ingat kat cikgu diorang ni..

disebabkan hobi aku jgak mereply mesej..
so aku mesej aja
x jadi masalah kan..
untuk aku n mereka2 berkongsi cerita...
berkongsi pendapat..
as a teacher lah
as a friend jgk
huhu

thanks korang..
sebab masih ingat cikgu ni...
## sayang korang ##

aku maybe x kan jumpa anak murid yg macam tu lagi...
ye lah...
baru je bersua
last2 dh akhir thn
tapi, hubungan tu terlalu rapat..
kredit jgk utk kak ita..
sbb merapatkan aku dgn student aku..

aku jgak syg kak ita mcm kakak aku
tapiii..
iam sory kak ita.... a lot of sory..

( nangis lagi)
^^

^^

^^


as a gambar je
xdek kene mengena dgn hidup
selalu dating dgn dia
dating depan TV je lah
hehehe

HAYATI si penyanyi...


ok... hari ni nak introduce bdk yg bernama HAYATI ni..
ok.. muka yg separuh dh kene tepung di atas....
hehe.. 
tdi sebelum balik ke pelangai...
budak ni ada mesej aku...
saja lah dia bertanya khabar...
dalam keadaan ngantuk.. kuturuti jg mereply..
biasalah.. 
xnak hampakan orang yg ingat kat kita kan...
so aku mesej lah dgn dia....
last2 ada 1 ayat yg buat aku touching!!! 
## xpelah kita owng phm mentang2lah ckg ada skh bru.. ##
sebenarnya... dia mengajak aku ke sg 2..
katanya ada sukan sek..
oh nooooooo...
aku dah tukar sek..
bukan x nak g..
tp xleh g...
banyak lagi komitmen lain...
huhu 
so.. aku pun ambik keputusan, hujung mnggu ni, nak g karak lah..
mnggu ni x balik.. sbb ada sek ganti..
so ahadnya aku bleh lah jln ke karak...
maklumlah.. 

2012/09/13

PELIK bin Ajaib

aishhhhh
hari ni aku post lg kat fb...
ingat duu x nak dh post mengepost..
huhu
dah kali ni 4 kali dah aku call PPD...
semalam n hari ni...
sbnarnya aku try bkk eg TUKAR lg..
nak daftar....
ingat thn depan baru nak apply..
tp nak daftar pun x boleh...
dia kata nama xdek dlm data...
so.. aku saja lah nak elesaikan masalah eg tukar aku tuh..
mula2 call.. pegawai xdek.. sbb jamuan..
pastu esok pagi call...
pegawai mesyuarat..
pastu call lagi...
pegawai tu xdtng keje..
aishhh.. mana 1 yg betul pun x tau...
ermmmm
maybe saja je kot... tkdir..
xnak bg aku masukkan eg tukar...
aku bkn nak msuk..
aku just nak DAFTAR..
xpe lah...
aku putus asa.. (cepat betul putus asa kan)
heheheeeee
thn depan kita call lg yek...
hahhaha...

##selamat bertukar bg yg mntak tukar tu...
hee...
im ok2 aja..

budak JAHAT

baru je lps bercakap dgn budak ni..
budak jahat yg paling jahat...
hahaha..

seronok rasa bila berkesempatan nak bercakap dgn dia
at least ada bdk (bekas sekolah) yg masih ingt akan cikgu dia ni...
bdk ni lah yg buat aku menangis..
sbb nak ajak aku pg bejalan dgn dia
hehe
lucu je bila ingt blik....

tp best.. sbb aku ada anak murid macam tu..
sayang semua student aku.. huhu


yg bdk kecik tu anak kak muna..
budak jahat yg aku maksudkan tu.. hehehhe
tikah tu lah.. ~~
syg tikaHHH..



2012/09/12

LIRIK LAGU - TANGGAL 31

Tanggal 31 
Bulan lapan lima puluh tujuh
Merdeka ! Merdeka !
Tetaplah merdeka
Ia pasti menjadi sejarah…

Tanggal 31
Bulan lapan lima puluh tujuh
Hari yang mulia
Hari bahagia
Sambut dengan jiwa yang merdeka

Mari kita seluruh warga negara
Ramai-ramai menyambut hari Merdeka
Merdeka !
Tiga satu bulan lapan lima puluh tujuh
Hari mulia negaraku merdeka

Corus

Tanggal 31 
Bulan lapan lima puluh tujuh
Merdeka ! Merdeka !
Tetaplah merdeka
Ia pasti menjadi sejarah…

Tanggal 31
Bulan lapan lima puluh tujuh
Hari yang mulia
Hari bahagia
Sambut dengan jiwa yang merdeka

Mari kita seluruh warga negara
Ramai-ramai menyambut hari Merdeka
Merdeka !
Tiga satu bulan lapan lima puluh tujuh
Hari mulia negaraku merdeka

Mari kita seluruh warga negara
Ramai-ramai menyambut hari Merdeka
Merdeka !
Tiga satu bulan lapan lima puluh tujuh
Hari mulia negaraku merdeka
Merdeka ! Merdeka ! Merdeka !
Merdeka !